Välkommen till FC Rosengård, Edis Ademi!

Mittbacken Edis Ademi är ny för säsongen i FC Rosengård och har skrivit på ett kontrakt som löper över 2022. Edis är född 2001 och har Husie IF som moderklubb men han kommer närmast från lokalkonkurrenten FBK Balkan där han hjälpte laget till avancemang till division 2, där blev det spel i sexton matcher förra säsongen.

Edis, hur skulle du beskriva dig själv?
– Jag är en modern mittback, det vill säga en uppspelsmittback som är väldigt bekväm med mina fötter, mitt spelsinne och kommunikation på plan.

Du har skrivit på ett kontrakt som löper över 2022, vad var det som gjorde att du valde att skriva på för FC Rosengård?
– Det som lockade mig något enormt är sammanhållningen i laget och viljan, att aldrig sluta kämpa. Det är fantastiskt!

Hur ser dina målsättningar ut för 2022?
– Mina målsättningar för detta året är att kunna bidra med så mycket jag bara kan. Jag vill göra det som laget kräver och behöver samt det tränarna önskar se från mig.

Hur ser du på framtiden tillsammans med FC Rosengård?
– Framtiden tillsammans med FC Rosengård är att vi självklart vill vinna serien och för att kunna nå dit är vi alla eniga om att det är hårt jobb som krävs och att vi fortsätter med den gemenskapen vi har i laget.

FC Rosengård hälsar Edis välkommen till klubben och önskar honom lycka till.

De senaste inläggen: