Vår nya nummer tio – Jelena Čanković

Jelena kommer senast från Växjö DFF där hon var en viktig spelare i laget med sitt kreativa spel. Nu är hon värvad till FC Rosengård för att spetsa till laget ytterligare. Imorgon förväntas hon göra sin första tävlingsmatch i FCR-tröjan, det även mot sitt före detta lag Växjö DFF. Vi har ställt några frågor till Čanković.
 
Hur har din första tid i FC Rosengård varit? 
Min första tid i FCR har varit helt fantastisk. Samtliga spelare, ledare och anställda kring laget har välkomnat på ett väldigt fint sätt och jag är otroligt glad över att få vara en del av den här föreningen. 
 
Vad tycker du om laget du har kommit till, är det ett lag som kan vinna årets OBOS Damallsvenskan? 
Jag tycker att vi har många väldigt bra spelare men framförallt ett mycket bra lag. Jag tror absolut att vi kan vinna ligan med det här laget, något som även är vår absoluta målsättning. 
 
Är det något som överträffat dina förväntningar du har haft på FC Rosengård? 
Alla intryck som jag har hunnit ta in under min första tid i föreningen har varit mycket bra. Allt är otroligt professionellt och mycket håller en väldigt hög nivå. Alltså kan jag säga att verkligheten stämmer väl överens med de förväntningar jag hade på klubben innan jag kom hit. 
 
Vad tror du om matchen imorgon? 
Det kommer absolut inte bli en enkel match och som i varje match behöver vi prestera för att vinna. Det är upp till oss att spela bra fotboll för att ge oss själva chansen att ta våra första tre poäng när vi startar upp den andra halvan av säsongen. 
 
Matchstart imorgon är klockan 17:30. Klockan 17:00 kommer Limhamns Brassband och värmer upp oss ordentligt med liveuppträdande på Malmö IP. Välkomna, vi ser fram emot att ha er på plats!