Vi hälsar nya spelare välkomna till klubben

Under sommaren så har FC Rosengård förstärkt inför hösten och framtiden med sex unga talanger.

 

emmanuel O

Emmanuel Okine är född 1991 och kan spela både som mittback och som defensiv mittfältare. Emmanuel är duktig på huvudspelet och spelar ett enkelt försvarsspel utan konstigheter. Hans senaste klubb var Kalantan FC i Malaysia och han har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över ett och ett halvt år. 

 

kingsley

Kingsley Sarfo är född 1995 i Ghana. Han är en snabb, hårt jobbande yttermittfältare. Kingsley är fostrad av sin mor ute i Ghanas djungel och det var även där han fick sin tidiga fotbollsfostran. Han tränades av en herre vid namn Sonny som fostrade sina runt hundra elever med käpp och aga. Där scoutades han av Tom Strand från Soccer soldier Academy i Ghana, Och den resan har nu fört honom till Sverige. 

 

kwame B

Kwame ”Conte” Bonsu är född i Ghana 1994. Han är en hårt jobbande stark mittfältare som spelar ett enkelt spel. Conte spelade senast i Hearts of Lions i Ghanas högsta serie där han blev utvald till ligans bästa spelare. Han har även representerat Ghana i deras U17 landslag där han vann utmärkelsen ”bäste spelare” i en fyrnationsturnering för sjuttonåringar.

 

mohamed AS

Mohamed Abo Sharkh. Är född 1994 och är en löpstark mittfältare som närmast kommer från Landskrona Bois. 

 

kristi m

Kristi Marku är född i Durres Albanien 1995. Han är främst en stark mittback men han kan även spela som ytterback. Kristi spelar, trots sin unga ålder ett lugnt säkert spel med bra passningar och ett bra huvudspel. Under sin karriär så har han förutom klubblagsfotbollen hunnit med att representera Albanien i deras U17 och U19 landslag och är nu aktuell för deras U20 landslag. 

 

menderez H

Menderez Hasani är född 1995 och kommer från Makedonien. Menderez är en ung lovande ytterback med ett bra passningsspel och sin snabbhet som främsta egenskaper. Menderez kommer närmast från Albarsa i Makedonien. 

 

Klubben hälsar killarna välkomna till Malmö och FC Rosengård och önskar dem lycka till.