Välkommen på VIP!

Välkommen på VIP!

Onsdagen den 24 augusti är Swedbank och Sparbanken Skåne matchvärdar. Detta i samband med stormatchen när svenska mästarna FC Rosengård drabbar samman med toppkonkurrenten BK Häcken.

Som samverkanspartner är du härmed inbjuden på VIP i samband med match. VIP öppnar kl. 17.30 och programmet startar 18.00. Tillsammans bjuder vi på nätverksmingel, enklare förtäring och spännande intervju med matchvärdar samt en sportslig uppdatering inför matchen. 18.30 gör vi oss redo för att ta oss till bästa sittplatser på huvudläktaren för att tillsammans njuta av fotboll i världsklass. I halvtidsvilan bjuds det på fika!

Varmt välkomna
önskar FC Rosengård med Swedbank och Sparbanken Skåne

Visste du att…

FC Rosengård är en fotbollsförening från Malmö. Föreningen står på två lika stora ben, ett sportsligt och ett socialt. FC Rosengårds fotbollsverksamheter inkluderar bland annat drygt 700 flickor och pojkar med bakgrund från drygt 70 länder och ett damlag som är rankat tia i Europa. FC Rosengårds sociala engagemang innefattar arbete kring arbetsmarknad, hållbarhetsfrågor, inkludering och samhällsinsatser. Ett av våra sociala initiativ är inspirations- och kunskapsprogrammet Hattrick by FC Rosengård som finansieras av Sparbanksstiftelsen Skåne, Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta och arrangeras i samarbete med Swedbank och Sparbanken Skåne.

24 aug:
FC ROSENGÅRD - BK HÄCKEN

Var? Malmö IP
När? Onsdag 24 aug, VIP öppnar 17:30. 
Anmäl dig och ditt sällskap i formuläret.

Matchbiljetter samarbetspartners

VIP 24 aug

Fel: Kontaktformulär hittades inte.