VIP SUPERWEEK

VIP SUPERWEEK

Dags för återstart av OBOS Damallsvenskan! De två första hemmamatcherna sammanfaller samma vecka och dessutom är motståndet också i toppen av tabellen. Minst sagt en SUPERWEEK! Här kan du enkelt anmäla dig och kollegorna till VIP.

Det bjuds på nätverksmingel, enklare förtäring och spännande intervju med matchvärdar samt en sportslig uppdatering inför matchen. Tillsammans gör vi oss redo för att ta oss till bästa sittplatser på huvudläktaren för att njuta av fotboll i världsklass. I halvtidsvilan bjuds det på fika!

FCR – BK Häcken

Onsdag 24 augusti

VIP öppnar 17.30 (avspark 19.00)

FCR – Linköpings FC

Söndag 28 augusti

VIP öppnar 13.30 (avspark 15.00)

24 aug:
FC ROSENGÅRD - BK HÄCKEN

Var? Malmö IP
När? Onsdag 24 aug, VIP öppnar 17:30. 
Anmäl dig och ditt sällskap i formuläret.

VIP 24 aug

Återstartens första VIP är fullsatt!

Väntelista eller frågor? Kontakta [email protected]

28 aug:
FC ROSENGÅRD - LINKÖPINGS FC

Var? Malmö IP
När? Söndag 28 aug, VIP öppnar 13:30. 
Anmäl dig och ditt sällskap i formuläret.

VIP 28 aug

VIP är fullsatt!

Väntelista eller frågor? Kontakta [email protected]

Visste du att…

FC Rosengård är en fotbollsförening från Malmö. Föreningen står på två lika stora ben, ett sportsligt och ett socialt. FC Rosengårds fotbollsverksamheter inkluderar bland annat drygt 700 flickor och pojkar med bakgrund från drygt 70 länder och ett damlag som är rankat tia i Europa. FC Rosengårds sociala engagemang innefattar arbete kring arbetsmarknad, hållbarhetsfrågor, inkludering och samhällsinsatser. Ett av våra sociala initiativ är inspirations- och kunskapsprogrammet Hattrick by FC Rosengård som finansieras av Sparbanksstiftelsen Skåne, Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta och arrangeras i samarbete med Swedbank och Sparbanken Skåne.