VM-uppehåll

På sju matcher har laget samlat ihop 14 poäng; fyra vunna matcher, två oavgjorda och en förlust. Vi finner laget på en andra plats, tätt bakom Kopparbergs/Göteborg FC som leder med sina femton poäng.
Nu går laget på några dagars ledighet för att därefter ta sig an olika uppdrag. I sommarens VM i Frankrike kommer vi att ha sex spelare från FCR. Det svenska U23-landslaget, Danmark, Kroatien och Island samlas på sina håll under uppehållet för att stärka sina lag. Övriga spelare som inte representerar något landslag i nuläget kommer att träna på Malmö IP då de inte har semester.
Vi vill passa på att tacka alla som har valt att stötta laget under våren och framförallt vill vi lyfta fram alla som väljer att se fotboll live på Malmö IP. Vi uppskattar ert stöd väldigt mycket och tillsammans har vi sett till att skapa en riktigt härlig stämning på våra matcher. I publikligan ligger vi även där på andra plats med ett snitt på 1213 personer/hemmamatch.
När höstsäsongen drar igång igen i juli ska vi göra allt för att ligga i topp, på plan, utanför plan och inte minst på läktaren.
Vi i FCR önskar er alla en riktigt skön sommar!