Välkommen på uppföljande workshop kring social hållbarhet

FC Rosengård står på två lika stora starka ben, ett sportsligt och ett socialt. De sociala verksamheterna består av tre större initiativ: Boost by FCR, Football for Life by FCR och Hattrick by FCR. Dock är även den sportsliga verksamheten social hållbarhet, med verksamhet för kvinnor och män, flickor och pojkar som representerar 70 olika nationaliteter och är framgångsrika inom bredd och elit nationellt som internationellt.

Vår förening sitter på extremt mycket kunskap och kompetens, för att inte prata om engagemang och hjärta. Vi har dessutom både verktyg och plattform för att skapa hållbara, sociala förändringar. Dock är våra resurser begränsade och våra samverkanspartners är viktiga framgångsfaktorer och möjlighetsskapare. Hur kan vi bättre nyttja varandras expertis och nätverk för att skapa ett Malmö där alla kan tro på sin dröm?

I samband med gruppspelsmatchen i Champions League när FC Rosengård mötte SL Benfica i Portugal, anordnades också årets resa tillsammans med klubbens största samverkanspartners. Temat för resan var social hållbarhet, och bland annat fick vi ett unikt besök hos Portugals Fotbollsförbund och deras sociala arbete samt höll vi en intern workshop. Denna workshop gav upphov till många idéer och nästa steg syftar till att konkretisera möjligheterna. Denna uppföljande workshop kommer att fokusera på Boost by FCR.

Vill du komma igång med utökad samverkan redan idag kan du också kontakta Ann Sigvant, verksamhetschef för Boost by FC Rosengård: [email protected]

Var? Boost by FCR, Lantmannagatan 32B
När? Fredag 3 feb, 8.00-10.00

Vi bjuder på frukost!

Workshop Boost by FCR