Workshop #ForABetterDay

Workshop #ForABetterDay

Tillsammans skapar vi verktygen #ForABetterDay

Välkommen att delta i en inspirerande workshop kring hur vi kan arbeta för att skapa förändring inom området psykisk hälsa.

Workshopen arrangeras av FC Rosengård tillsammans med Tim Bergling Foundation, Studieförbundet Vuxenskolan samt Region Skåne genom Skåneveckan för psykisk hälsa. Vi delar med oss hur vi använder våra respektive förändringsverktyg; fotboll, musik och evenemang. Men det är du som deltagare som står i centrum med möjlighet att dela med dig av egna verktyg, tankar och erfarenheter. Det är tillsammans vi skapar verktygen för en hållbar framtid, #ForABetterDay.

Linda Fragner från Sustainability Sprint leder workshopen. Sustainability Sprint är en workshopmetod designad för att accelerera hållbar affärsutveckling och innovation. Facilitatorn, Linda Fragner, har över 15-års erfarenhet av innovationsledning och affärsutveckling.

Fredag 13/10 håller vi workshop tillsammans, och lördagen den 14/10 är ni varmt välkomna på fotbollsmatch i OBOS Damallsvenskan när FC Rosengård möter Hammarby i en av årets viktigaste matcher. Tim Bergling står som matchvärd, och psykisk hälsa kommer lyftas även i detta forum. Kontakta [email protected] för mer info kring biljetter.

Varmt välkomna med er anmälan!

 

13 okt:
WORKSHOP #ForABetterDay

Var? Malmö Arena Hotel
När? Fredag 13 okt, kl. 8-10 

Vi bjuder på frukost!

2 platser/företag.

Anmälan är stängd.

Vid frågor vänligen kontakta [email protected].

FC Rosengård och Tim Bergling Foundation samarbetar kring psykisk hälsa och tar tillsammans ett helhetsgrepp i form av utbildningsinsatser, metodutveckling och paneldiskussioner för att belysa området. Med gemensamma krafter vill vi göra skillnad för barn och ungas mående där FC Rosengård använder fotbollen som sitt verktyg och Tim Berling Foundation använder Aviciis/Tims musikaliska arv som sitt, läs mer här https://fcrosengard.se/for-a-better-day/

Skåneveckan är en satsning för att sprida kunskap om psykisk hälsa som samordnas av Region Skåne och Studieförbundet Vuxenskolan. Under veckan samlas olika aktörer under en och samma flagg för att lyfta temat psykisk hälsa genom evenemang, föreläsningar och andra aktiviteter. Denna workshop är en del av årets program, vilket du kan ta del av i sin helhet på www.skaneveckan.com