Zećira Mušović har förlängt sitt kontrakt med FC Rosengård.

Zećira kom till klubben 2013 och har under sina år här utvecklats till en av ligans bästa målvakter. Hon är fortfarande ung och har en otrolig utvecklingspotential.
– Vi är väldigt glada att Zećira har förlängt med oss. Hon har varit i klubben i 5 år och har redan gjort sig ett namn här. Jag tycker att Tomas Håkansson, f.d. målvaktstränare, och nuvarande målvaktstränare Kenneth Mattsson gjort ett otroligt jobb och verkligen utmanat Zećira att bli bättre varje dag. Att Zećira väljer att förlänga med oss visar på att vi satsar ungt och nytt inför framtiden. Jag tror att Zećira kommer vara nr 1 i Sverige om några år, säger Therese Sjögran, sportchef i FC Rosengård.
– Jag kan med stolthet meddela att jag skrivit på för ytterligare tre viktiga år, med Sveriges bästa och mest professionella fotbollsklubb på damsidan enligt mig. Erling Nilsson var en av dem som tog mig till FC Rosengård, ung och lovande men oerfaren på och utanför plan. Idag är han en av de som står mig närmst, både på och utanför plan. Under mina hittills fem år i klubben har jag växt något otroligt, både som målvakt men även som person. Klubben har fostrat mig till den jag är och det är något jag är och för evigt kommer vara otroligt tacksam för. Jag är stolt över möjligheten att kunna representera FC Rosengård i ytterligare tre år och fortsätta få utvecklas på yttersta toppnivå i Sverige. Jag kommer att göra allt för att visa min tacksamhet genom att vara så bra målvakt som möjligt, men även genom att vara en så god förebild som möjligt för kommande stjärnor. Jag vill att unga spelare ska vilja och våga göra den resa jag har fått göra, oavsett kön, bakgrund eller läggning. FC Rosengård har förverkligat mina drömmar och jag är övertygad om att klubben kommer att hjälpa mig nå ytterligare drömmar kommande år. FC Rosengård har alltid varit och kommer alltid att vara klubben i mitt hjärta! säger Zećira Mušović.